Laitoinpa sitten taas kotisivuni pystyyn.

Olen taas täällä! Tällä alustalla oli vuosien ajan englanninkielinen blogini, jolle tuli tarvetta käännösten myötä mutta jota en ole juuri ehtinyt päivitellä muutamaan vuoteen, mutta nyt integroin tänne myös suomalaisen kotisivuni. Huomasin nimittäin, että jokseenkin kaikilla minua ja tuotantoani esittelevillä sivuilla oli kaikenlaisia puutteita, joten ajantasaiselle sivustolle lienee tarvetta. Lisäksi kaipasin itsellenikin sivua, josta voisin tarkistaa käännösteni ajantasaisen tilanteen, niistä kun on vaikea pysyä täysin kartalla (positiivinen ongelma tämä). Sivustolle tekemäni listaus ei välttämättä ole täydellinen, vielä, enkä ole varma esim. siitä, ovatko turkkilaiset ja unkarilaiset kustantajani hyödyntäneet ostamiaan käännösoikeuksia julkaisemalla hankkimansa teokset eikä googlettamallakaan ihan kaikkea löydä.

Täydennän sivustoa aina kun joudan ja tarvetta ilmenee.

Juuri nyt olen kesälomalla + kirjoitusvapaalla opetushommista, toisin sanoen kirjoitan seuraavaa romaaniani täysipäiväisesti lokakuun alkuun saakka. Boostatakseni työskentelyäni tein hyödyllis-mukavia hankintoja: satulatuolin, mekaanisen näppäimistön ja sähköpöydän. Kyllä nyt kelpaa kirjoittaa, ergonomisesti ainakin, itse kirjoittaminenhan pysyy tuskallisena puuhana.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s